• -

Miroslav Provazník & Jakub Kalamen | Small Talk #11: Tréningová výživa

Category : Články , Small Talk , Videá

Správna tréningová výživa = astronomické výsledky pre Vás

V nasledujúcej časti Small Talku sa budem spolu s Jakubom Kalamenom venovať tomu, ako súvisí tréningová výživa s úrovňou Vášho cvičenia. V tejto epizóde si odpovieme na otázky:

● Čo je to tréningová výživa?
● Aké sú jej základné zložky?
● Ktoré produkty sú najvhodnejšie, ak chcete byť na top úrovni v oblasti výživy a suplementácie?

UPOZORNENIE ! Video obsahuje vulgarizmy a občasný nemiestny humor na odľahčenie. V prípade, že Vám tento štýl nevyhovuje, odporúčam video nepozerať.

Vopred Vám ďakujem za zdieľanie videa medzi svojich blízkych. Pre viac informácii, tipov a inšpirácie denne dajte „Páči sa mi to“ aj stránke „Progress Culture“.

Miroslav Provazník & Jakub Kalamen | Small Talk #11: Tréningová výživa

Tréningová výživa | Small Talk #11

Správna tréningová výživa = astronomické výsledky pre Vás ?V nasledujúcej časti Small Talku sa budem spolu s Jakubom Kalamenom venovať tomu, ako súvisí tréningová výživa s úrovňou Vášho cvičenia. V tejto epizóde si odpovieme na otázky: ● Čo je to tréningová výživa? ● Aké sú jej základné zložky? ● Ktoré produkty sú najvhodnejšie, ak chcete byť na top úrovni v oblasti výživy a suplementácie? UPOZORNENIE ⚠️ Video obsahuje vulgarizmy a občasný nemiestny humor na odľahčenie. V prípade, že Vám tento štýl nevyhovuje, odporúčam video nepozerať.Vopred Vám ďakujem za zdieľanie videa medzi svojich blízkych. Pre viac informácii, tipov a inšpirácie denne dajte "Páči sa mi to" aj stránke "Progress Culture".Miroslav Provazník & Jakub Kalamen | Small Talk #11: Tréningová výživa

Uverejnil používateľ Progress Culture Štvrtok 18. júna 2020